02.-04.12.22 – Julbord Geilo – Momentum Vest

Inbjudan till julbordshelgen 2.–4. december 2022

på Dr. Holms Hotel, Geilo för Momentum West

Vi har återigen nöjet att bjuda in till julbordshelgen på Holms Hotell, Geilo från fredag den 2. des. till söndagen den 4. des.

Helgen börjar med middag på fredag kl 19.00.

Lördag är frukost, bowling kl. 11.00 för den som vill, lunch efter bowling.

Kom ihåg att anmäla dig till bowling vid anmälan.

På kvällen finns det ett julbord med aperitif. Söndagen avslutar helgen med frukost.

Hotellets pool kan användas igen. Det går även bra att ta spa, tid måste bokas i förväg. Detta kan göras på hotellets hemsida https://www.drholms.no/spa/

Överskjutande 1 450 kr. I priset ingår boende fredag till söndag samt alla måltider inklusive julmiddag på lördag. Åldersgränsen på julbordet är 18 år och samma självrisk.

Bindande anmälan första person till Mølla och senast 1 November.

Anmälan via vår hemsida www.momentum.nu eller till Marit H. Nilssen på tel. 920 30 616 eller e-post: hnmarit@frisurf.no.

Linjearbeten pågår på sträckan Bergen-Voss under denna period. Vy (NSB) sätter därför upp bussar som går från Bergen till Voss där vi går ombord på tåget för vidare resa till Geilo. dec. Fredag 2 december från Bergens järnvägsstation kl 13.19. dec. från Geilo station söndagen den 4 des. på 11.56 och kl 14.02. Pris tur och retur från Bergen 632 kr eller från Voss 406 kr. Låt oss veta vilket medelvärde som önskas från Geilo till Bergen. Marit beställer biljetter till tåget för de som reser från Bergen, anmäl er till julbord så snart som möjligt, så att vi kan ha möjlighet att få plats i samma vagn.

I årets julfest deltar anställda från ortopedverkstaden. De har sagt att de är villiga att vara behjälpliga – att svara på frågor om någon vill göra det.

Välkommen!

Glada hälsningar

Styrelsen för Momentum Vest