Julbord Geilo

Julbordshelg i Momentum Vest på Dr Holm Hotel, Geilo 23-25 november.

Utsikt från hotellet

I helgen hittade 38 deltagare till Geilo. Dessa kom från väst, öst och söder om landet. Med bra åldersspridning denna helg från 4 månader. I över 80 år.

Fredag:

Frode Aga, kock och berättare

Marit från Bergen, som var primus motor för programmet, tog emot gästerna i lobbyn, och lastade av dem så att alla kunde hitta sina rum. På fredagen var det täckt för oss i restaurangen där vi serverades en god middag. Efter middagen träffades vi i biblioteket där vi fick besök av Frode Aga som är känd från tv med sin matkonst och berättelser. Här trimmade skrattmusklerna verkligen, av hans många skämt, historier och shower. Det fanns även bra tillfälle till fysisk träning efteråt när det spelades upp till dans. Det var några som passade på att ta vara på.

Lördag:

Helgens höjdpunkt var nog julbordet i lördags. Vi träffades i biblioteket för en välkomstdrink. Alla väntade spänt på resultatet av dagens bowling. Det var lag nr 1 med 6 deltagare och 94 poäng i snitt som vann. Olav, Arne Erik, Rune, Steinar Herheim, Helge och Wenke. Hermund vann i år som förra året, med 140 poäng och tog med sig vandringspokalen hem till Bergen.

Julbordet hos doktor Holm vimlar av alla möjliga rätter. Här behöver ingen gå hungrig från bordet, eftersom det finns något för alla. Varma och kalla rätter av alla slag, samt ett rikligt utbud av desserter. Steinar Herheim tackade Marit för den insats hon gör för att göra alla nöjda på Geilo. Hon fick ett paket överräckta, innehållet var nog väldigt hemligt eftersom ingen fick se humöret bli högre allt eftersom kvällen gick och alla var på gott humör. Det dansades även till bra musik till glädje för de som ville röra på sig lite efter en god måltid.

Söndagen var till fri användning.

Ref. och foto av Liv Karin Søstuen

Lämna en kommentar