Drevelin Ortopedi Västra Norge
Møllendalsbakken 6
5009 Bergen
Tel. 55 20 64 60
E-post: drevelin@drevelin.no

Drevelin Ortopedi Sørlandet

Kongsgård Allé 53
4632 Kristiansand
Tel. 4000 48 08
E-post: drevelin@drevelinsor.no

Drevelin Orthopaedics grundades 1859 och är Norges äldsta ortopediska verkstad.

Livet är en gåva – använd det!
Vår erfarenhet – din livsglädje

Drevelin Ortopedi levererar individuellt anpassade hjälpmedel efter användarens krav och behov. Drevelin Ortopedi har sina huvudcentra i Bergen och Kristiansand och har även avdelningar på Haukelands universitetssjukhus, Hospitalet Betanien, och på länssjukhusen i Odda och Stord samt i Kristiansands centrum (Kongsgård Alle 53)

 

Drevelin Ortopedi består av specialister inom olika områden inom ortopedi med ortopedingenjörer, ortopedtekniker och arbetsterapeuter

Proteser

Drevelin Orthopaedics erbjuder både benproteser och armproteser.
Läs mer

Drevelin Ortopedi är specialiserat på ortoser även för barn. Drevelin Ortopedi har därför ett nära samarbete med både barnkirurgi och barnkliniken i Bergen. De professionella deltar i olika team där framför allt barn med neurologiska besvär står i fokus och har ett nära samarbete med sjukgymnastikcentralerna för barn.

Drevelin är ett innovativt företag i en bransch i ständig utveckling. För att alltid ligga steget före är det helt avgörande att alltid vara professionellt uppdaterad och investera i ny teknik.Vi har toppmodern utrustning för analys, mätning och produktion.