April är vår månad!

April är vår månad!

April är International Amputee Awareness Month. Medvetenhet om lemförlust och lemskillnad. I april färgar vi Facebook orange och fokuserar på att vi har förlorat en kroppsdel (eller flera) och inte vårt liv. Vänligen dela. #InspireToElevate , #LLLDAM , #LLAM , #NoAmputeeAlone , #WeThrive Från Amputee Coalition i USA som har startat detta: Vi startar vårt […]

April är International Amputee Awareness Month. Medvetenhet om lemförlust och lemskillnad. I april färgar vi Facebook orange och fokuserar på att vi har förlorat en kroppsdel (eller flera) och inte vårt liv. Vänligen dela. #InspireToElevate , #LLLDAM , #LLAM , #NoAmputeeAlone , #WeThrive

Från Amputee Coalition i USA som har startat detta:
Vi startar vårt årliga firande av lemförlust och lemskillnadsmedvetenhetsmånad med start den 1 april. Vi inbjuder dig att fira med oss 1-30 april. Årets tema är «Inspirera att höja.»
Mer än 2,7 miljoner människor i USA lever med lemförlust eller lemskillnad. År 2050 förväntas antalet amputerade i USA nästan fördubblas. Förlust av lemmar påverkar människor av alla bakgrunder, alla inkomstnivåer och alla åldrar. Under april vill vi visa hur vårt samhälle frodas.
Hjälp till att marknadsföra Inspire to Elevate för årets LLLDAM-kampanj genom att dela dessa varumärkestillgångar (bilder, inlägg på sociala medier och hashtags) med dina nätverk.
Verktygslådan finns på vår webbplats: