Bli medlem

Bli medlem

Genom att vara medlem i Momentum stödjer du en god sak, och bidrar till att göra vårt arbete för amputerade, dysmelister och ortosanvändare möjligt.

Momentums vision:

Att sprida glädje i livet genom information, inspiration och uppmuntran. Vi arbetar för att amputerade, dysmelister och ortosanvändare, trots sin förlust, återfår sin livsglädje och kan se framåt.

Skäl att bli medlem:

Genom att vara medlem i Momentum stödjer du en god sak, och bidrar till att göra vårt arbete för amputerade, dysmelister och ortosanvändare möjligt. Du kan vara med på utflykter och liknande i Momentums regi, som Momentum-helger med information, god mat och kul. Det är väldigt positivt att ha en plats där man träffar både nya och gamla vänner, knyter nya kontakter och delar erfarenheter och utmaningar med andra likasinnade. Du kan också vara med och påverka organisationen och dess framtid, olika aktiviteter, vårt politiska engagemang och mycket mer!

Vi har en väl fungerande kamrattjänst i hela Norge och delar av Sverige som besöker och hjälper nyopererade att bearbeta sin nya livssituation. Våra medlemmar i Momentum finns i alla åldrar, former och storlekar. Vissa har etablerat sig på hög nivå inom idrotten. Vi finns till för att motivera dig att orka med vardagen, tillsammans delar vi livserfarenheter på olika plan och får dig att sträcka dig ännu längre som aktiv protesanvändare!

Momentum har 8 regionala team i Norge och Sverige med verksamhet över hela landet.

Pris för medlemskap:

Personlig medlem kr NOK 350 Familjemedlemskap bestående av en personlig medlem NOK. 350 kr och kr. 100 kr per hushållsmedlem över 15 år. Hushållsmedlem under 15 NOK. 50 kr (godkännande av målsman). Låt oss veta namn och födelseår för alla andra hushållsmedlemmar i din familj!

Företagsmedlemskap kr 2000,-.

Medlemsförmåner:
  • Rabatterade hotellpriser på Scandic Hotels, Nordic Choice Hotels och Thon Hotels.
  • Medlemstidningen Livglede skickade direkt hem till dig!
  • Kraftigt rabatterade medlemspriser på Momentum-evenemang.
  • Du kan få en del av resekostnaderna för evenemang täckta. Läs mer här .
  • En social mötesplats där man kan samlas och dela erfarenheter med andra likasinnade.
  • Möjligheten att stötta en organisation som främjar intressen som gynnar dig.
Adress
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Meddelande vid registrering (valfritt – t.ex. andra hushållsmedlemmars namn, födelseår etc.)
Acceptera våra villkor för användning av personuppgifter(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.