Den sista livsglädjen i år!

Den sista livsglädjen i år!

I årets senaste upplaga av Livsglede kan du läsa om Ole Kristian Antonsen, som amputerades efter en olycka och som tävlar i CrossFit vid sidan av lärarjobbet. Du kan också läsa om låramputerade Eva Haugland som simmar upp till fem dagar i veckan, vilket hjälper henne att lindra amputationssmärtor. Dessutom kan du läsa om Kristin […]

I årets senaste upplaga av Livsglede kan du läsa om Ole Kristian Antonsen, som amputerades efter en olycka och som tävlar i CrossFit vid sidan av lärarjobbet.

Du kan också läsa om låramputerade Eva Haugland som simmar upp till fem dagar i veckan, vilket hjälper henne att lindra amputationssmärtor.

Dessutom kan du läsa om Kristin Hem Olafsens vistelse på Unicare Bakke, som efter mjukdelscancer opererade rotationsplastik och är i full aktivitet. Vår innehållsproducent och journalist har även intervjuat två sjukgymnaster som ansvarar för alla cancerpatienter och övriga patienter på alla avdelningar på Radiumhospitalet, där ortopedavdelningen ingår.

Vi hoppas också att du kommer att njuta av ett reportage från Momentums golfdag på Nordhaug Golfklubb, och till sist en sammanfattning från julbordet på Gjøvik.