Glad påsk!

Glad påsk!

Glad Påsk allihopa! Då är det dags för ännu en påsk med Covid-19. Vi är inne i en ny infektionsvåg och vi har starka riktlinjer från myndigheterna om vad vi får göra och inte. Momentum har tyvärr fått ställa in flera evenemang även i år. Både Hafjell, Ridderuka och Hovden blev inställda. Vi hoppas och […]

Glad påsk

Glad Påsk allihopa!

Då är det dags för ännu en påsk med Covid-19. Vi är inne i en ny infektionsvåg och vi har starka riktlinjer från myndigheterna om vad vi får göra och inte. Momentum har tyvärr fått ställa in flera evenemang även i år. Både Hafjell, Ridderuka och Hovden blev inställda.

Vi hoppas och återkommer starkt igen med arrangemang när vi får möjlighet till det i förhållande till de riktlinjer som FHI och andra myndigheter utgår ifrån.

Vi har i alla fall satt upp två Tour de Dovre-cykelturer i juni och augusti (utomhusevenemang) samt Momentums Jubileumshelg sista helgen i augusti.

Kamrattjänsten upprätthålls så det är bara att kontakta oss via formuläret på hemsidan här , pr. e-post eller telefon, så står våra jämnåriga över hela landet redo att prata om det är någon som vill, gärna per telefon eller video som läget är nu.

Vi hoppas att alla får ett bra påskfirande!

Glada hälsningar
Huvudstyrelsen