Resa till Filefjell

Resa till Filefjell

Text och bilder: Arild Bergstrøm Fantastisk helg på Filefjell för oss alla. Det började med en gemensam middag på torsdagen med umgänge under hela kvällen. Fredag morgon vaknade vi till fantastiskt väder med frukost och förberedelse för transport till Eidsbugarden och Bygdin (ca 1100m) och en härlig båttur med M/B Bitihorn. Tillbaka till Tyin och […]

Text och bilder: Arild Bergstrøm

Fantastisk helg på Filefjell för oss alla. Det började med en gemensam middag på torsdagen med umgänge under hela kvällen. Fredag morgon vaknade vi till fantastiskt väder med frukost och förberedelse för transport till Eidsbugarden och Bygdin (ca 1100m) och en härlig båttur med M/B Bitihorn. Tillbaka till Tyin och senare middag på Filefjellstuene.

Lördagen visar sig från en ännu bättre sida, sol från blå himmel. Direkt efter frukost transporteras ‘cyklisterna’ upp på berget och släpps av vid ‘Tyin panorama’ turen går till ‘Tyinholmen’

Vi andra som inte cyklar körs in på Tyinholmen och vidare upp i fjällhemmet (över 1200m) fantastisk natur!!

På Tyinholmen blir det tävlingar och frågesporter, (här upptäcks oväntade färdigheter)

Innan middagen går vi på en föreläsning om tankesystem och hur vår hjärna lyckas lura oss att göra felaktiga bedömningar.

Middag på lördagskvällen serveras på Filefjellstuene, med trevligt umgänge hela kvällen på ‘Experience Filefjell’, där vi stannade hela helgen. Söndagen var det utcheckning efter frukost, vi hade helst stannat längre, men efter lite avskedsceremoni begav vi oss hemåt.

Stort tack till Sven Richard och Emma för en helt otrolig ‘närvaro’ och lösningsorienterad när det behövs…tack så mycket!

Stort tack till alla deltagare, ingen nämnd, ingen glömd, för att ni alla gjorde denna helg till ett minne vi aldrig kommer att glömma.