Bli medlem i Momentum

Momentums vision

Att sprida livsglädje genom information, inspiration och uppmuntran. Vi arbetar för att se till att amputerade, dysmelister och ortosanvändare, trots deras förlust, återfår livsglädjen och kan se framåt.

Anledningar att bli medlem i Momentum

Genom att vara medlem i Momentum stöder du en god sak och hjälper till att göra vårt arbete för amputerade, dysmelister och ortosanvändare möjligt. Du kan delta i utflykter och liknande i Momentums regi, såsom Momentum -helger med information, god mat och roligt. Det är mycket positivt att ha en plats där man träffar både nya och gamla vänner, knyter nya kontakter och delar erfarenheter och utmaningar med andra likasinnade. Du kan också vara med och påverka organisationen och dess framtid, olika aktiviteter, vårt politiska engagemang och mycket mer!

Vi har en välfungerande kamratstjänst i hela Norge som besöker och hjälper nya patienter att bearbeta sin nya livssituation. Våra medlemmar i Momentum finns i alla åldrar, former och former. Vissa har etablerat sig på en hög nivå inom sport. Vi är här för att motivera dig att behärska vardagen, tillsammans delar vi livserfarenheter på olika plan och får dig att sträcka dig ännu längre som en aktiv protesanvändare!

Momentum har sju län och regionala team runt om i Norge och erbjuder över hela landet.

Registrera dig för Momentum genom att fylla i formuläret.

Godkänn våra villkor för användning och behandling av personuppgifter

12 + 14 =

Medlemsfördelar

  • Rabatterade hotellpriser på Scandic Hotels, Nordic Choice Hotels och Thon Hotels.
  • Medlemstidningen Livglede skickade direkt hem!
  • Starkt rabatterade medlemspriser vid Momentum -evenemang.
  • Du kan få tillbaka en del av resekostnaderna för evenemang. Läs mer här .
  • En social mötesplats där du kan skörda och dela erfarenheter med andra likasinnade.
  • Möjligheten att stödja en organisation som främjar intressen som gynnar dig

Pris för medlemskap

Personlig medlem kr. 350, – Familjemedlemskap bestående av en personlig medlem NOK. 350, – Och kr. 100, – pr. hushållsmedlem över 15 år. Hushållsmedlem under 15 år DKK. 50, – (godkännande av föräldrar). Låt oss veta namnen och födelseåret för alla andra hushållsmedlemmar i din familj! Företagsmedlemskap NOK 2000,-.

Om du vill fylla i och skicka registreringsformuläret manuellt kan du se det i PDF, ladda ner det här , skriva ut den, fyll i informationen och skicka den till oss per brev.

Organisationens villkor för medlemskap, samt användning och behandling av personuppgifter.

postadress

MOMENTUM –

FÖRENING AV AMPUTER, DYSMELISTER OCH ORTOS ANVÄNDARE

PO Box 49 Skøyen
0212 Oslo

Ring oss

+47 400 04 360

E-post:

info@momentum.nu