Julbord i Momentum Sydväst

Vänster sida: Erna, Petter, Vivian, Ivar och Finn Åge – Höger sida: Will, Silje, Elin, Bjørg och Arild

Julbordshelgen började med en informell hamburgermiddag i Restaurang Roast på hotellet med de som hade anlänt på fredagen.

Vi trivdes många timmar runt det runda bordet i restaurangen och de goda samtalen flöt lätt runt bordet, vi log och skrattade gott åt många bra och mindre bra ämnen.

Lördag morgon var det dags för frukost, det åts i flera omgångar från 9 till 12 🙂 Efter frukost blev det en promenad i centrum för några av oss medan andra handlade.

Lördagskvällen var det dags för julbord med god mat, följande meny bjöds på:

Förrätt: GRILLAT SKAL
Serveras med blomkålspuré, sojasmör och granatäpple.

Varmrätt: GRILLAD HJORT FLAT BÖTT
Smörstekt brysselkål, sparrisbönor, bacon, rosmarinsås och potatisgrädde med kastanjer.

Efterrätt: CHOKLAD GANACHE
Serveras med hallonsorbet och pistagekrokett.

Efter middagen flyttade vi upp till samma runda bord som vi satt i fredags, här njöt vi av många timmar av berättelser, skämt, goda samtal, lek och skoj.

Stort tack till alla som kom och gjorde helgen till en fantastisk julbordshelg för Momentum Sørv-Vest.

Hälsningar

Petter och Silje